Oтворете сопствена онлајн продавница денес и почнете да продавате 24/7 Со Prodavnici.mk брзо, лесно и без значителна инвестиција добивате сопствена онлајн продавница како и професионално и е-комерц фокусирана платформа која ќе ви помогне да го развиете вашиот бизнис и зголеми профитот.

Регистрирај продавница

Што добивам со регистрација на Продавници.мк?

Не губете повеќе пари бидејќи немате онлајн продавница. Регистрирајте ја вашата продавница со неколку клика и зголемете ја повеќекратно заработката на вашиот бизнис. Сега тоа е:

Photo 1 Photo 2 Photo 3

Брзо до сопствена Онлајн Продавница

Со само неколку клика можете да отворите ваша сопствена интернет продавница. Името и дизајнот го бирате Вие и истата се поврзува со вашиот домеин и ваша банкарска сметка и имате пристап до истата од било каде било кога. Почнете да продавате онлајн веднаш и зголемете го профитот.

Едноставно управување, Без познавање на ИТ вештини

Креирањето и управувањето со продавницата е преку едноставен и разбирлив интерфејс за секој. Немате потреба од познавање на програмирање или плаќање на ИТ специјалисти.


Безбедно и сигурно согласно сите стандарди

Хостирањето и управувањето со податоците е согласно сите стандарди, протоколи и законски прописи од страна на Prodavnici.mk. Секоја регистрирана продавница доаѓа со имплементиран SSL сертификат без дополнителни трошоци за Вас.

Комплетно решение за водење на вашиот бизнис

Водење на материјално и финансово работење, управување со нарачки и достави, поврзување со маркетинг канали, промоции и попусти, CRM за клиенти, анализи и извештаи. Се на едно место.

Ефтино, по цена на хостинг

Цената е на ниво на месечен хостинг без дополнителни трошоци за одржување и надградби на системот, кои би ги имале доколку развиете сопствено е-комерц решение.

Функционалности

Се што ви треба за успешно управување на вашиот онлајн бизнис

 • Креирање сопствен дизајн – изберете еден од предефинираните темплејти, изберете ги боите на вашата продавница и креирајте лендинг пејџ со нашиот креатор на страни
 •  Управување со продукти – евиденција на сите ваши продукти според ваше категоризација, подкатегоризација, СКУ и варијации
 • Материјално работење – едноставно водење на залихи преку едноставно евидентирање на набавки и автоматизирано пресметување врз основа на остварена продажба и нарачки
 • Финансово работење- автоматизација на процесот на изработка на фактури, профактури, Испратница, доставница итн, евиденција на платени неплатени фактури и профактури.
 • Управуање со систем за достави – избор на начин на калкулирање на цената на достава, повикување на курир и пратење на пратките
 
 • Управување со промоции и попусти – можност за креирање на кодови за попуст, промоции на колекции или оделни продукти, купување гифт кардс и сл.
 • Интеграција на маркетинг канали – брзо и едноставно поврзување со неопходните маркетинг алатки како Google Analytic, Facebook Pixel како и SEO оптимизација
 • Управување со начинот на плаќање – можност за интеграција со процесор на плаќање доколку сакате плаќањето да биде на самиот сајт или избор на метод со откупнина при достава или преку профактура.
 • Техничка подршка и одржување – постојано одржување и надградба на системот како и достапна техничка подршка за проблеми при користење на истиот

Започнете

Активни онлајн
продавници во Македонија

Милиони € трансакции
за 3 месеци во 2021

% квартален пораст
на онлајн прометот

илјади трансакции
за 1 месец

Ние ги правиме вистински среќни

Person on a tour
Андреј Додевски

Prodavnici.mk е одлична платформа за интернет продавници со одлична цена!

Андреј Додевски

платформи за интернет продавници
Никола Андонов

После пробување на неколку платформи за интернет продавници, Продавници.мк е наједноставна за користење

Никола Андонов

Продавници.мк - Одлична одлука
Сара Николовска

Продавници.мк - Одлична одлука - 10 пати подобро од претходниот сајт

Сара Николовска

Пакети

 

Каталог

 • до 10 продукти
 • Оптимизација за мобилни
 • Поврзување со личен домеин
 • SEO оптимизација
 • Поврзување со социјални мрежи
 • Бесплатен хостинг
 • Бесплатен SSL безбедносен сертификат

Само

15€ 10€/мес

или
540€ 360€ засекогаш

Нарачајте!
 

Продавач

 • се од Каталог, плус:
 • до 100 продукти
 • до 30 нарачки/мес
 • Кошничка
 • Блог
 • Листа на желби
 • Email листа (билтен)
 • Извештаи
 • Facebook чет

Само

23€ 15€/мес

или
900€ 600€ засекогаш

Нарачајте!
 

Продавница

 • се од Продавач, плус:
 • до 500 продукти
 • до 300 нарачки/мес
 • Интегрирано праќање со кредитни картички
 • до 3 продавачи
 • Фактури
 • Неограничени варијанти
 • Кодови за попуст
 • 100MB видеа за продуктите
 • Gift картички
 • Импорт/Експорт на лагер
 • B2B (нарачки со профактури)

Само

38€ 25€/мес

или
1350€ 900€ засекогаш

Нарачајте!
 

Продавница ПРО

 • се од Продавница, плус:
 • неограничени продукти
 • неограничени нарачки
 • неограничени продавачи
 • 2000MB видеа за продуктите
 • POS/Фискална
 • Напредна SEO оптимизација

Само

75€ 50€/мес

или
2400€ 1600€ засекогаш

Нарачајте!

Блог објави

Без разлика дали имате постоечки бизнис или пак сакате да почнете нов сигурно размислувате за можнста на отварање на е-продавница и пордажба преку интернет, меѓутоа не знаете од кај да почнете и ве обесхрабуваат многуте информации поврзани со оваа тема? Затоа целта на овој пост е да ги разгледаме најчестите митови поврзани со е-продавниците, да разјасниме што е вистина а што не и како на брз лесен и едноставен начин да ја искористите во вашиот бизнис согласно трендовите и да привлечете што повеќе купувачи со крајна цел зголемување на профитот и успешноста на вашиот бизнис. Прочитајте!

Започнете