Короната ги натера и недоверливите да купуваат онлајн

Короната ги натера и недоверливите да купуваат онлајн

 

Е-трговијата влезе на голема врата, и таа е таму за да остане

 

 

Купувањето преку Интернет е единствената област каде што може да се очекува раст, дури и граѓаните кои немаа доверба во купувањето преку Интернет, почнаа да пазаруваат на овој начин за време на пандемијата

  

 

Моменталното плаќање е најмодерниот начин на плаќање што моментално е достапен во светот

 

Економијата и човечките активности ја покажуваат својата виталност во времето на пандемијата, и на платформите на начин на кој можеме да сметаме, а е-трговијата ни помага во тоа. Ова е нова реалност за нас и нашите деца

 

Наша задача е да создадеме нова нормалност во која сите ќе можеме да функционираме. Со цел непречено функционирање на целиот процес, важна е улогата на секој фактор на пазарот во целиот синџир на продажба на Интернет, како што се сите веб -продавници, курирски услуги или логистика, банки и други платежни институции, ИТ компании со нивните решенија.

 

Луѓето се плашат од непознатото и не сакаат ни да се обидат да купат преку Интернет. Има пандемија и има ситуација да не можам ништо друго и да пробам да пазарам преку Интернет и тоа не е дух, туку нешто полесно од стандардното пазарење

 

 

Слични објави