Блог објави

Ако имате контакт (дури и површен) со маркетингот, а особено со дигиталниот, тогаш за време на вашето секојдневно сурфање и читање блогови сигурно сте наишле на поимот customer journey... Прочитајте!
Илустрации за да се направи емотивна врска со посетителите На пример, ако продавате производи за домашни миленици, идеално е да објавите слика што нема да ги остави љубителите на животните рамнодушни... Прочитајте!
Ставете се во местото на претплатникот Само на овој начин можете да спроведете квалитетен е-мејл маркетинг фокусиран на резултати и продажба Прочитајте!
Ако сме во улога на мало и продаваме производи преку онлајн продавница, постојат сосема различни правила за создавање позитивно искуство за нашите клиенти во споредба со физичката продавница. Прочитајте!
Фразата „Содржината е крал“ звучи малку истрошена, но останува фактот дека содржината е можеби еден од најважните фактори кои влијаат на успехот на конверзиите во онлајн продавница Прочитајте!
Од самиот почеток знаевте дека ќе продадете повеќе преку интернет. Вашата веб-продавница стана ваш продажен канал кој ги засени сите други. Прочитајте!