Блог објави

Во 2021 година означува нова ера за малопродажба и е-трговија. Пандемијата доведе до масовна промена во речиси сè што е дигитално Прочитајте!
Благодарение на пандемијата, е-трговијата забележа наплив на активност и нови потрошувачи. Прочитајте!
Подолу ќе погледнеме во секој од овие три трендови и ќе погледнеме што тие значат за индустријата за е-трговија како целина Прочитајте!
Значи, имате прилично неверојатен производ - тој се вклопува во вашата онлајн ниша и маркетинг стратегијата изгледа одлично, но што ќе го претвори некој кој штотуку прелистува да стане купувач? Прочитајте!
Европската унија бараше начини да создаде побезбедна средина за онлајн купувачите и овој месец објави упатство за безбедно купување преку Интернет објавено во Службениот весник на Европската унија. Прочитајте!
Повеќето претприемачи грешат да ги потценат придобивките што каналот за големопродажба може да ги додаде во нивниот бизнис за е-трговија. Прочитајте!
Вашиот бренд има клиенти во секоја фаза од продажната инка. Некои се на почеток и само се запознаваат со она што го нудите. Прочитајте!
Лансирањето на вашата онлајн продавница е само половина од битката кога станува збор за успехот во е-трговија. Прочитајте!
Едно од најнепријатните изненадувања со кои се соочуваат новите и брзорастечки компании за е-трговија е колку брзо остануваат без готовина. Прочитајте!
Во вечната борба за борба со мечката што е Amazon.com, малите онлајн продавници успеваат со а) уникатен производ и б) незаборавно искуство на клиентите. Прочитајте!
Видеото е многу популарно, но користењето видео сè уште е една од најнеискористените стратегии за е-трговија. Прочитајте!
Неколку работи се потажни отколку да се вклучите во вашата аналитика, возбудени да ги проверат вашите продажни броеви... и да видите податоци за илјадници клиенти кои напуштаат. Како дојде до ова? Прочитајте!