Блог објави

Повеќето онлајн продавници и шаблони за теми имаат една главна заедничка компонента, голема, истакната слика или серија слики видно прикажани на почетната страница. Прочитајте!
Едно од главните откритија беше дека во 2016 година, ⅓ од нарачките за е-трговија доаѓаа од мобилен уред, а не од компјутер Прочитајте!
Растечкиот бизнис може да изгледа како малку маратон. Во некои случаи, потребни се месеци за да се забрза бизнисот.Но, дали треба да трае толку долго? Можеби не. Прочитајте!
Запознавањето со вашата публика е еден од најважните делови во развојот на бизнисот и може да биде лесно како испраќање на една е-пошта со добро структурирана анкета. Прочитајте!
Не се грижам многу за фудбалот. Но, јас се грижам за ова: Просечно 114,4 милиони американски ТВ гледачи го гледале Суперболот во 2015 година. Прочитајте!
Продажбата на е-трговија се зголемува во Соединетите Држави, при што потрошувачите прават повеќе од половина од своето купување преку Интернет, според ComScore и UPS. Прочитајте!
Виртуелната реалност најдобро се опишува преку моментите — поточно сеќавањата — на работите што ги доживувате кога ги имате на слушалките. Прочитајте!
Тешко е да се зборува за „разговорна трговија“ - концепт скован од Крис Месина од Uber за да се опише иднината на апликациите за пораки - без да се спомнуваат чет-ботови. Прочитајте!
Споровите со клиентите се реалност на прифаќање плаќања. Но, тоа не ги прави помалку фрустрирачки. Прочитајте!