Блог објави

Пред десет години можевте да добиете основна продавница преку Интернет, да додадете неколку производи, да купите евтин сообраќај и – voilà! - ќе можете да изградите успешна онлајн продавница. Прочитајте!
Повеќето претприемачи грешат да ги потценат придобивките што каналот за големопродажба може да ги додаде во нивниот бизнис за е-трговија. Прочитајте!
Отворањето онлајн продавница може да биде возбудлива можност. Кој знае каде ќе го однесе вашиот бизнис? Прочитајте!
Електронската трговија им овозможи на малите и средните бизниси да се натпреваруваат со поголемите, поафирмирани конкуренти. Прочитајте!
Како да користите социјален доказ за да ја зголемите продажбата Прочитајте!
Без разлика дали вашата понуда е стоковен производ или високо приспособена услуга, доколку продавате онлајн, ефективниот маркетинг за е-трговија е значаен фактор за успехот на вашиот бизнис. Прочитајте!
Во овој водич, ќе објасниме што е е-трговија, како функционира, нејзините многу различни форми, нијанси на владината регулатива - и многу точки помеѓу нив. Прочитајте!
Навистина е тешко да се избере најдобриот CMS за онлајн продажба за вашиот конкретен бизнис. Прочитајте!
Значи, знаеме дека предниот дел на страницата за е-трговија е многу важен за привлекување нови клиенти, одржување на нив ангажирани и на крајот поттикнување на продажбата. Прочитајте!
Ако работите во ИТ индустријата, ова се двата најчести начини на вовед што можеби сте ги слушнале. Прочитајте!
Продажбата на производи преку Интернет е попопуларна од кога било. Еве како можете да влезете во бендот за е-трговија. Прочитајте!
Електронската трговија цвета за време на пандемијата, што претставува голема можност за претприемачите да почнат да купуваат и да почнат да продаваат. Еве што треба да знаете за овој тип на бизнис. Прочитајте!